13 de juny del 2011

Professorat "fashion"

Si ens rebeu per mail, us demanem que cliqueu al títol per llegir directament el bloc: tindreu  més informació i a més us podrem "comptar"
Els dies 3,4,5 i 6 del proper juliol es celebren a Gijón les JAEM (Jornadas de Aprendizaje y Enseñanza  de las Matemáticas) que convoca la Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas (FESPM) cada dos anys i a la que acudeixen docents d'Espanya i d'Amèrica Llatina, interessats en aquesta matèria. Creiem que és una bona ocasió per formar-se, intercanviar opinions i passar-s'ho bé. Ens veurem allà.
De totes maneres hi ha una cosa que ens preocupa i que volem comentar.

Un dels actes socials centrals (en la figura encerclat en vermell)  és la "Cena de Gala" que com els seu nom ja suggereix és un sopar al que no es del tot aconsellable anar-hi amb "l'uniforme de profe" sinó que cal que la gent es  posi guapa. Hem pensat que el millor que podríem fer des d'aquest bloc és aportar alguna idea, aprofitant un suggeriment que ens va fer arribar  Laura M, la nostra "Tafanera Oficial", que deia el següent:  
estaria molt bé que els profes entressin així a classe, no? je je je.

Per tant hem triat un parell de complements que poden ajudar-vos a acabar de definir la vostra imatge. 

Per a "ells"
Una elegant corbata amb motius geomètrics i/o cristal·logràfics serà el complement ideal per a una nit com aquesta.


Per accedir a la pàgina cliqueu a la imatge (5/06/2011)  si no podeu entrar ens envieu un comentari a PuntMat 
.
Per a "elles"
Què millor que unes arracades en homenatge a un dels nombres més famosos de la història.

Per accedir a la pàgina cliqueu a la imatge (5/06/2011)  si no podeu entrar ens envieu un comentari a PuntMat

Nota: si alguna "ella" es vol posar la corbata o un "ell" les arracades que ho faci, "PuntMat" solament suggereix l'ús més generalitzat socialment.

Ens agradaria molt poder seguir col·laborant a millorar, si és possible, la imatge del professorat de Matemàtiques, així com trobar suggeriments de regals en general que puguin ser ben rebuts per la gent del nostre gremi. Convidem als nostres lectors a que ens enviïn suggeriments de possibles obsequis indicant on o com comprar-los, els publicarem (seguint un cert criteri, no tot s'hi val)  sota l'etiqueta "Objectes de regal".

En relació a  les JAEM i als mestres de Primària que pugueu estar interessants en Matemàtiques, i tot i que un tant per cent elevat d'assistents a la jornada són de Secundària, us recomanaríem que hi aneu, sinó ara d'aquí a dos anys  ja que part del seu programa està dirigit als mestres, i una de les  preocupacions dels organitzadors és aconseguir la vostra assistència.  De ben segur que tornareu amb noves idees per classe.

2 comentaris:

  1. Ei, molt bé!
    Gràcies per publicar-ho!!
    Les arrecades, xulíssimes, seran el complement perfecte a la meva espiral!

    Aprofito per felicitar-vos pel blog, està molt bé!!!

    Laura

    ResponElimina
  2. M'apunt a millorar la nostra imatge! Què vos sembla un complement als peus. N'hi ha de ben variades i originals.

    http://www.zazzle.com/math+shoes

    Ara només em quedarà fer-me el forat a l'orella i veure com combina l'arracada, la corbata i l'espardenya! Ben pensat...

    Molt bona feina amb aquest blogg.
    Salut,
    Josep Lluís Pol

    ResponElimina