30 de juliol del 2011

Vacances 5: deures d'estiu

Si ens rebeu per mail, us demanem que cliqueu al títol per llegir directament el bloc: tindreu més informació i a més us podrem "comptar"
Aquest és l'ultim post del curs, a setembre tornarem al nostre ritme normal de curs, de totes maneres us deixem uns deures

Conferències de Matemàtiques: TED
Al post "Vacances 3: Màgia matemàtica" vàrem presentar una conferència TED. la de l'Arthur Benjamin,  però era més un espectacle de teatre que no una conferència. Aquest cop us proposem gaudir amb una xerrada sobre creixement econòmic, potser no massa matemàtica, encara que toca l'Estadística. Però atès que a l'hemisferi nord estem de vacances d'estiu la xerrada és refrescant. Abans de veure-la us volem dir la raó per la que l'hem triada: mostrar la nostra admiració per la manera de fer del conferenciant, especialment per  ús que fa del Power Point (cosa que encara a molts ens costa)  i del marcador làser utilitzat.


Els deures
No cal que ens els presenteu fets en acabar l'estiu, però us proposem que aneu mirant alguna de les conferències TED a les que podeu accedir clicant aquí. Algunes d'elles són més properes a les matemàtiques que d'altres, però no hi fa res, són vacances. Us recordem que quan visioneu la conferència, a la part inferior de la pantalla hi ha un botó que permet subtitular-la gairebé a l'idioma que vulguis.
Fins setembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada