9 d’octubre del 2011

Noves entrades a l'Espai Jordi Esteve

Us informem de les noves entrades a l'EJE

Polydron: Albarans
Activitat realitzada amb alumnes de segon d'ESO amb l'objectiu de treballar les nocions de cares, arestes i vèrtexs d'un poliedre. S'utilitzen dos tipus de materials: "construcció de poliedres: cares" i "construcció de poliedres: arestes".
enllaç

Polydron: desenvolupament d'un cub
Activitat duta a terme per la Maite Ribes a sisè de Primària utilitzant el material "al revés": en lloc de per construir, per analitzar els desenvolupaments possibles d'un cub. Volem destacar la manera d'explicar la classe de l'autora, ja que recull les conclusions parcials a les quals es va arribant amb els alumnes i això ens permet "imaginar" la sessió de manera molt més propera.
enllaç


Cuc Numèric
Hem editat la fitxa del material anomenat "cuc numèric" dins de la família "Línia Numèrica". El contingut de les activitats és bàsicament de Cicle Inicial de Primària. Hi podeu trobar propostes d'activitats amb el cuc, document per imprimir i construir la "serp" i un applet.
enllaç



Geoplà
En aquesta proposta, presentada pel professor Bujosa el gener de 2011 durant unes jornades organitzades per la UPF, trobareu un enllaç a un simulador de Geoplà de malla quadrada i un altre isomètric creats amb Geogebra i algunes activitats amb relació al primer d'aquests dos materials. El nivell és per a l'ESO.
enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada