2 de juliol del 2011

Vacances1: Bach i Möebius

Si ens rebeu per mail, us demanem que cliqueu al títol per llegir directament el bloc: tindreu més informació i a més us podrem "comptar"
Atès que ja comença el temps de recull de curs, preparació del posterior i unes merescudes vacances, optem per fer el "puntmat" d'estiu en el que trobareu: curiositats, vídeos i alguna altra cosa que ens distregui de la calor (com a mínim als del hemisferi nord). I a més ralentitzarem el ritme de posts que portàvem fins ara.
Pel que fa al vídeo no hi ha comentari: s'explica sol.



Hem trobar aquest vídeo gràcies al bloc "papelitos", en el que podeu llegir directament el seu comentari clicant aquí, i passejar tot fent-li una mirada.

1 comentari:

  1. Molt bona aquesta recreació del cànon cranc de l'Ofrena Musical del pare Bach. Beethoven digué que, tot i que en alemany Bach significa rierol, hauria de significar oceà. També, si vos hi fixau, les lletres de Bach ocupen posicions de Fibonacci, almanco en l'ordre en que ho fem els catalans. Supòs que l'autor de l'animació ha tret la inspiració del llibrot de Hofstadter (coneixeu algú que l'hagi llegit tot?). Pel que fa a la música, és del tot recomanable la versió de Jordi Savall editat pel segell AliaVox. Una meravella com tot el que toca l'igualadí.

    ResponElimina