14 de febrer de 2012

Matemàtiques kitsh

Com no podria ser d'una altra manera no podíem deixar passar una data tant significativa en el nostre calendari com és el 14 de febrer, dia dels enamorats: hem buscat un parell de propostes per anar augmentant  la nostra secció d'objectes de regal.
fotografia treta de http://www.unoaerre.it/es
En primer lloc, els que ja tenim una edat, recordem "el regal" per antonomàsia, quasi canònic, anomenat "la medalla del amor". Utilitzava signes matemàtics per formular una successió (monótona?) creixent,  en referència a la quantitat d'estimació lliurada dia a dia pel qui feia el regal" definida per la frase "+ que ayer - que mañana". La posem en castellà ja que el nostre documentalista no ha sabut trobar la versió catalana. Encara que si que, com mostra la fotografia, la podeu trobar en italià.

El segon obsequi és dels nostres dies i presenta certes restriccions respecte el regal anterior, ja que implica que la persona que rep el regal ha de ser informàtic o informàtica. 

"San Valentín: camiseta binary love para el amor geek"
La pàgina de compradicción ens ofereix aquesta samarreta si el teu "amor" és  "geek". Us deixem amb la seva explicació.

El amor no discrimina ni por edad, ni por raza, ni por posición económica, ni por estilo de vida. El amor es para todos y San Valentín nos recuerda una vez al año lo hermoso de estar enamorados y nos invita a festejar ese sentimiento. Así, los geeks también se enamoran y, quizás, sólo ellos entiendan ciertos códigos. Claro, no hablo de los códigos del amor, sino de los códigos binarios.

Es por ello que esta camiseta llamada Binary Love es el obsequio perfecto para los geeks románticos que pretendan demostrar su amor así. La misma cuenta con un corazón en el pacho que debe comenzar a leerse desde el centro hacia la derecha. ¿Qué dice? 01101100011011110111011001100101. ¿Qué significa ello? Pues un traductor de binario a ASCII nos dirá que ello quiere decir Love (Amor).

Ja posats en aquest ambient, no ens negareu que l'explicació "mola", oi?
Finalmet i perquè veieu que enaixò del 14 de febrer matemàtic no estem sols, mireu-se la pàgina de "Gaussianos" dedicada al 14F

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada