Qui som?

PuntMat és un espai d'informació i divulgació d'activitats, materials i reflexions entorn a l'ensenyament de les Matemàtiques a l'etapa obligatòria. Vol ser una eina útil al servei dels docents a l'hora de preparar la feina.

L'equip del PuntMat està format per:

Ana Cerezo i Cecilia Calvo. Controlen tot el que passa, no se'ls escapa res. Responsables de la pàgina web de l'Espai Jordi Esteve. La Cecília és la "veu" de Secundària i la responsable de les xerrades "compromeses". L'Ana és la "veu" de Primària i domina el mercat de materials, els troba gairebé tots i esbrina com comprar-los a la xarxa o a alguna botiga quan marxa de vacances.Cecilia Calvo i David Barba. Els que donen més la cara a les xerrades i als tallers, tot i que una part important de materials utilitzats són els que idea i fabrica l'Ana. El David és la "veu" de la formació de mestres, inicial i permanent, també és el responsable del bloc, i el Twitter del PuntMat.


David Barba i Ana Cerezo. Comparteixen un projecte des del 2009: l'Ana fa una classe i en David la mira. En acabar escriuen la classe feta i finalment, en una reunió curta, el·laboren documents que serveixin per a la formació permanent de mestres.Finalment, no podem oblidar als amics que han col·laborat donant idees o participant en activitats concretes com en Jordi Fontich que, de fet és el "pare virtual" del bloc, la Laura Morera, "tafanera oficial", que contínuament ens troba coses per comentar i un grup de mestres,  professors i professores,  que no es perden quasi cap dels tallers que fem i que col·laboren amb el seu entusiasme, els seus consells, i alguns posts,  en l'apropament del PuntMat a les aules.
Ara, al 2015 Dani Ruiz y el "tocamates" s'han convertit en una mena de "motivadors" del nostre treball, parlant molt bé de nosaltres. Gràcies