19 de febrer del 2012

Entrades al Scoop.it (I)

Com segurament ja heu vist a la banda dreta del vostre navegador, el PuntMat té un espai al Scoop.it on anem recollint els blocs que seguim, les revistes que llegim, els vídeos que ens agraden, els applets que fem servir.  A continuació fem una selecció de les últimes entrades que hem fet en aquest espai:


  • A l'apartat de pàgines web hem incorporat els enllaços a dues fantàstiques biblioteques d'applets: la del Proyecto Gauss i la de la Biblioteca Nacional de Materiales Virtuales.
  • A l'apartat de blocs hem fet un enllaç al bloc de Don Steard: Median i un altre al de la famosa pàgina Cut the Knot
  • A l'apartat de vídeos hem afegit un enllaç al canal de vídeos que té Geogebra al Youtube i un enllaç a la pàgina del Cristóbal Vila on hi ha entre altres el vídeo matemàtic estrella de l'última setmana, on apart del vídeo següent hi ha un accés a més informacions, entre elles  l'específica de Matemàtiques

En breu associarem l'scoop.it al twitter. Si sou seguidors del twitter del Puntmat  rebreu informació immediata cada cop que hi pengem alguna cosa.
Una altra opció és que us podeu fer seguidors de l'Scoop-it: un cop esteu dins premeu "follow". El seguiment és particular per a cada una de les pàgines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada