18 de setembre del 2011

Us recomanem un llibre

Si ens rebeu per mail, us demanem que cliqueu al títol per llegir directament el bloc: tindreu més informació i a més us podrem "comptar" .

“El libro de las matemáticas”
Autor: Clifford Pickover
ISBN: 978-90-8998-097-7

Per presentar-vos aquesta recomanació us transcrivim unes paraules de Martin Gardner que apareixen a la contratapa d’aquest llibre "Clifford Pickover, escritor prolífico y erudito innegable, ha escrito una maravillosa obra de consulta. Breves, sus 250 capítulos ofrecen una historia completa de las matemáticas, centrada en los teoremas más extraordinarios y en los genios que los descubrieron. La pasión del doctor Pickover por las matemáticas y su admiración por sus misterios impregnan todas y cada una de las páginas de este maravilloso libro. Sólo las ilustraciones ya hacen que merezca la pena."

Podeu llegir una ressenya més completa d’aquest llibre a la página de Divulgamat, el “Centro Virtual de Divulgación de las Matemáticas” de la “Real Sociedad Matemática Española”

Podeu trobar algunes de les fantàstiques fotos de les que parla Gardner a la pàgina web de l'autor (http://pickover.com)


El preu d’aquest llibre, disponible en les llibreries menys especialitzades que pogueu imaginar, no arriba als 20 euros (increïble considerant la bona qualitat d’edició, les seves 527 pàgines i les seves tapes dures amb sobrecoberta).

1 comentari:

  1. Josep Lluís Pol i Llompart20 de setembre, 2011

    Totalment d'acord. Aquest llibre es passeja per la taula de la sala fa un any i és ideal per dedicar-li petites estones. Ideal la classificació per anys i les dues línies finals de "veure també" que et menen a articles relacionats. El seu caràcter divulgatiu és molt remarcable, crec que arriba bé a molta gent.

    ResponElimina